Winnie Harlow ukrala je sve poglede na nedavnom British Vogue partyju u Londonu. Minijaturna haljina koju je nosila otkrila je njezinu neobičnu kožu, ali i besprijekornu figuru.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, 29-godišnja Winnie Harlow, zablistala je na British Vogue partyju u Londonu. Svi su primijetili njenu nevjerojatnu ljepotu koja je očarala sve prisutne.

Winnie je za tu posebnu prigodu odabrala minijaturnu haljinu koja je s prednje strane imala golemi otvor otkrivajući njezina cijela leđa. Njena besprijekorna figura i neobična koža su je istaknuli među ostale uzvanike na ovom prestižnom događaju.

Rođena kao Chantelle Brown-Young, Winnie je od malena suočena s vitiligom, stanjem koje uzrokuje gubitak pigmenta na dijelovima kože. Unatoč tome, Winnie je uspjela prevladati sve prepreke i postati svjetski poznat supermodel.

Zbog svojeg stanja, Winnie je često bila zlostavljana kao dijete, što je rezultiralo promjenama škola i čak pokušajem samoubojstva. Danas se Winnie aktivno bori protiv vršnjačkog nasilja i koristi svoju poziciju kako bi podigla svijest o ovom problemu.

Winnie je danas nevjerojatno samopouzdana i uspješna u svojoj karijeri. Radi za najpoznatije dizajnere, krasi naslovnice modnih časopisa i nosi titulu Victorijinog anđela. Također, od 2020. godine je u vezi s NBA košarkašem Kyleom Kuzmom.

Piše: Showbuzz

Related Article