Opća opasnost, poznati rock bend iz Hrvatske, obilježava 30 godina svog postojanja. U intervjuu za In magazin, frontmen Pero Galić je otkrio detalje o svojoj bogatoj karijeri, izazovima povezanim s obitelji te komentirao zabrane nastupa srpskim pjevačima u Hrvatskoj.

Opća opasnost je tijekom više od trideset godina uspostavila snažnu vezu s publikom i razvila nevjerojatno prijateljstvo među članovima benda.

Pero Galić ističe: “Odrasli smo zajedno, kao klinci… a zajedno smo bili i na granici, braneći našu lijepe domovinu. To je stvorilo trajna prijateljstva.”

Bend je povukao se s glazbene scene početkom 2000-ih, ali se kasnije vratio s novim energijama. Galić objašnjava: “Rock je uvijek tu. Samo dolazi trenutak kad se pojavi nešto novo, zapljusne nas i onda se ponovno vraćamo rocku.”

Galić također nije pristaša zabrana nastupa srpskih pjevača u Hrvatskoj. On naglašava kako su mnogi hrvatski glazbenici nastupali u Srbiji i van Hrvatske te da trebamo dopustiti svakome da slavi kako želi. “To je poziv na slobodu i slobodno izražavanje. Neka nas puste da idemo svojim putem”, poručuje Galić.

Iako priznaje da nije lako uskladiti glazbenu karijeru s obiteljskim životom, Galić naglašava da mu je obitelj na prvom mjestu. “Nimalo nije lako, vjeruj mi! To je pravi izazov… Ali ako se predano posvetite nečemu, pobrinete se da to dobro funkcionira. Ako se odvojite i date sve od sebe, sve drugo će lakše ići”, ističe.

Opća opasnost nastavlja osvajati publiku i ostvarivati uspjehe zahvaljujući svom neumornom radu i strasti prema glazbi. Nedavno održani koncert u Splitu još jednom je dokazao koliko publika s oduševljenjem dočekuje bend.

IN Magazin je emisija koju možete gledati od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene epizode možete pogledati besplatno na novatv.hr.

Izvor: Showbuzz

Related Article