Sandra Bagarić i njezin suprug Darko Domitrović izazvali su pažnju na koncertu zaklade “Hrvatska za djecu” u Hrvatskom narodnom kazalištu. Par je bio nasmiješen i zagrljen, izražavajući svoju ljubav u javnosti.

Sandra Bagarić, poznata operna pjevačica, izgledala je zadivljujuće u svojoj posjeti koncertu zaklade “Hrvatska za djecu”. Lijepa Sandra je nosila prekrasnu haljinu u boji breskve koja je bila ukrašena zlatnim detaljima. Ova haljina je bila idealan izbor za večernji izlazak.

Osim haljine, Sandra je nosila i prekrasne crne sandale s visokim potpeticama koje su dodatno naglasile njezin elegantni stil. Njezin suprug, Darko Domitrović, s druge strane, odabrao je svilenu košulju i tamne traperice koje su se savršeno uklopile uz Sandrin izgled.

Ovaj par je izgledao nevjerojatno dobro i svojom ljubavlju oduševljavao sve prisutne. Dok su se šetali, Sandra i Darko su se smijali i razgovarali, otkrivajući svoju usklađenost i bliskost. Nisu mogli sakriti koliko uživaju jedno u drugom.

Tijekom šetnje, par je zastao kako bi se poljubio i zagrlio. U tom trenutku, Sandra je zasjala od sreće, svi su mogli vidjeti koliko je sretna s Darkom. Njihova ljubav je bila zarazna i svi prisutni su se osjećali sretnima što su svjedočili tom predivnom trenutku.

Sandra Bagarić i Darko Domitrović su jedan od najstabilnijih i najdugovječnijih parova na domaćoj sceni. Oženili su se 1997. godine nakon pet i pol godina veze i imaju dvojicu sinova, Lovru i Marka. Njihova ljubavna priča je često istaknuta i smatra se jednom od najzanimljivijih na domaćoj estradi.

Darko je bio Sandrin profesor na Zagrebačkoj Glazbenoj akademiji i prvi put su se zaljubili jedno u drugo na prvi pogled. Sandra je ispričala kako je vidjela Darka prvi put i znala da će s njim imati djecu. Njihov brak je pun ljubavi, podrške i sreće, što je očito iz njihovog javnog izražavanja ljubavi.

Piše: Showbuzz

Related Article