Reality zvijezda Kylie Jenner (25) i glumac Timothee Chalamet (27) nedavno su potvrdili svoju vezu i fotografirani su u trenucima nježnosti tijekom finala US Opena.

Njihova ljubavna veza izazvala je veliku pozornost javnosti od trenutka kada su priznali da su zajedno. Međutim, unatoč negativnim komentarima na društvenim mrežama, par pokazuje da im nije stalo do mišljenja drugih.

Tijekom finalne utakmice između Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva na US Openu, Kylie i Timothee su se zagrljeni izmjenjivali poljupce i zaljubljene poglede, a fotografi su sve zabilježili. Ova snimka također je objavljena na službenom Instagram profilu US Opena.

Iako su ispod objave bili negativni komentari poput “Kylie izgleda kao njegova mama” ili “Muka mi je kad ih vidim zajedno”, par ne pokazuje da ih to pogađa.

Kylie i Timothee su potvrdili svoju vezu na koncertu Beyonce u Los Angelesu, gdje su uhvaćeni kako se ljube. Ona je prije njega bila u vezi s reperima Tygom i Travisom Scottom, s kojim ima i dvoje djece, dok su se na glumcu ranije povezivali imena poput Lily-Rose Depp i Eize Gonzalez, te mu se čak nagađala veza sa Zendayom.

Piše: Showbuzz

Related Article