Dara Bubamara je nedavno zasjala na jednom koncertu u Beogradu, oduševivši svojim seksepilnim izgledom. Ali kako je uspjela izbaciti raskošne atribute u prvi plan?

Poznata srpska pjevačica, Dara Bubamara, je nastupala u jednom beogradskom restoranu i za tu priliku odabrala je vrlo privlačan outfit koji je istaknuo sve njene atribute. Njen poluprozirni crni kombinezon je došao do izražaja, a njen raskošni dekolte je bio neodoljiv. Dara je donijela odluku da na koncertu ne nosi donje rublje, što joj je dalo dodatnu dozu samopouzdanja.

Ovdje možete vidjeti Darinu novu liniju kojom se ponosi. Zbog svog novog načina života koji uključuje isključivo konzumiranje povrća i pijenje vode, Dara je uspjela izgubiti čak 10 kg u vrlo kratkom roku. Ova vijest je izazvala veliki interes među njenim obožavateljima koji su je podržali u njenom trudu i postignućima.

Pjevačica ima preko 1,2 milijuna pratitelja na svom Instagram profilu koji s nestrpljenjem očekuju nove vruće fotografije u kupaćim kostimima ili seksi haljinicama. Dara redovito uveseljava svoje pratitelje objavljujući provokativne slike koje ističu njen predivan izgled.

Ne možemo se ne diviti Darinoj transformaciji i samopouzdanju koje je postigla. Ona je inspiracija mnogima da slijede svoje snove i rade na sebi kako bi se osjećali bolje u vlastitoj koži.

Piše: Showbuzz

Related Article