Cher, poznata pjevačica, nedavno je organizirala otmicu svog sina Elijaha Bluea Allmana iz hotelske sobe u kojoj je boravio. Njezina namjera bila je pomoći svom sinu koji se bori s ovisnošću, prema sudskim dokumentima koje je ekskluzivno otkrio Daily Mail.

Legendarna pjevačica Cher odlučila je poduzeti oštre mjere kako bi zaštitila svog sina Elijaha Bluea Allmana. Elijah je boravio u hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu, pokušavajući popraviti svoj odnos sa suprugom. Međutim, Cher je bila izrazito zabrinuta za njegovo zdravlje i odlučila je poduzeti akciju, prema izjavama njegove snaje Marieangele King.

Elijah je mlađi sin Cher i njegovog pokojnog oca, poznatog rockera Gregga Allmana. On se borio s ovisnošću o drogama od rane dobi, a Cher je odlučila intervenirati kako bi mu pomogla.

Prema svjedočenjima svjedoka, Elijah je izgledao raščupano i zbunjeno dok je boravio u hotelu Chateau Marmont. Očito pod utjecajem droga, često se onesvješćivao na pločniku ispred hotela. Zabrinuto hotelsko osoblje je redovito obavještavalo Cher o njegovom stanju.

Marieangela King, supruga Elijaha, izjavila je da su ona i Elijah pokušavali popraviti svoj brak tijekom njihove posjete New Yorku. Međutim, njihovi napori su prekinuti kada su četiri muškarca došla u njihovu hotelsku sobu i odvela Elijaha. Prema njenim riječima, jedan od muškaraca je tvrdio da su ga angažirali Cher. Unatoč tome što je pretrpio otmicu, Elijah je trenutno na rehabilitaciji u Kaliforniji, ali njegova točna lokacija nije poznata.

Cher je uvijek bila u sukobu s Elijahom i njegovom suprugom Marieangelom. Njihov brak bio je pun turbulencija, a odnos između Cher i njezinog sina bio je napet. U proteklim godinama, rijetko su razgovarali i bili u kontaktu. Međutim, nedavno je Cher posjetila Elijaha u hotelu Chateau Marmont, što pokazuje da je postala zabrinuta za njegovo zdravlje i dobrobit.

Elijah se vratio na rehabilitaciju nakon turbulentnih šest mjeseci u hotelu Chateau Marmont. Cher je unajmila pazikuću kako bi ga nadzirala i pokušala osigurati njegovu sigurnost.

Ova priča je samo jedan podsjetnik na teškoće s kojima se suočavaju ovisnici o drogama i njihove obitelji. Cher je odlučila poduzeti oštre mjere kako bi zaštitila i pomogla svom sinu, a nadamo se da će Elijah dobiti potrebnu pomoć i podršku na putu prema ozdravljenju.

Piše: Showbuzz

Related Article