Poznata pjevačica Mia Negovetić oduševila je svoje pratitelje novim izgledom, koji je potpuno drugačiji od prijašnjih. Na svojem profilu na Instagramu, Mia je podijelila fotografiju s novom frizurom, inspiriranom popularnim stilom fudbalerki, i dobila brojne komplimente na račun svog svježeg izdanja.

Mlada i talentirana Mia Negovetić, koja ima 20 godina, odlučila je drastično promijeniti svoj imidž i skratiti kosu. Nova frizura, koja izgleda vrlo atraktivno na Mii, odmah je privukla pažnju javnosti. Mia je podijelila i video transformacije na svom Instagram profilu, u kojem je pokazala kako se priprema šminkajući se.

Pratitelji su oduševljeni novom frizurom Mie Negovetić. Neki su je nazvali “kraljicom frizura”, dok su drugi komentirali kako joj sve izgleda lijepo. “Ti si stvarno jedna od rijetkih žena koja može nositi frizuru poput fudbalerke i izgledati dobro”, napisao je jedan pratitelj.

Mia Negovetić već duže vrijeme privlači pažnju javnosti ne samo svojim glasom, već i svojim izgledom. Ona često mijenja frizure i izgled, od crne kose do narančaste boje. Međutim, ova najnovija promjena imidža doista je iznenađujuća.

Pjevačica je već od malih nogu osvajala pozornice diljem svijeta svojim izvanrednim glasom, ali nije uvijek bila prihvaćena od strane sredine. Ona je priznala da je bila izložena zlobnim komentarima i neugodnim situacijama, kako od djece tako i od odraslih. Bez obzira na to, Mia se ponosno odupire tim negativnostima i nastavlja ostavljati trag svojim talentom.

Piše: Showbuzz

Related Article