Majda Šušelj, poznatija kao Tara, ponovno nastupa s grupom Karma, koju je napustila 2014. godine.

Grupa Karma je početkom 2000-ih bila velika dance senzacija i uživala je veliku popularnost ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu.

S njihovim hitovima poput “Noćas te ne dam nikome”, “Prije nego mi haljinu svučeš”, “Zemljotres”, “Sedam dana” i “Amore mio” stvorili su jedinstvenu glazbu koja se i danas rado sluša. Njihova popularnost dosezala je i do daleke Kine, a uživali su veliku popularnost u Sloveniji, Češkoj i Poljskoj.

Posebnu pozornost privlačila je atraktivna pjevačica Majda Šušelj, poznatija kao Tara, koja se iznenada odlučila povući iz grupe 2014. godine, kada su bili na vrhuncu slave.

Nakon četverogodišnje stanke, Tara se vratila na scenu u rujnu 2018. godine, nastupajući s T-bendom i izdajući nekoliko pop singlova. Također je započela pisanje dječjih pjesama na talijanskom jeziku i radila kao radijska voditeljica.

Tijekom tog razdoblja, Tara se udala za počasnog konzula Kraljevine Tajlanda, Michaela Pavlovića, s kojim ima kćer Niku.

Sada se Tara vratila svojim dance korijenima i ponovno se pridružila grupi Karma koja ju je proslavila. Ovog mjeseca su nastupili u Češkoj, gdje su ih dočekali oduševljeni obožavatelji.

Zajedno s kolegama iz grupe ET i Colonia, Karma će nastupiti na Cro dance večerima diljem Hrvatske, a uskoro imaju i koncert u Zagrebu.

Pogledajte u galeriji kako Tara izgleda danas i koliko se promijenila od najslavnijih dana.

Piše: Showbuzz

Related Article