Danijela Dvornik, poznata udovica Dina Dvornika, nedavno je sudjelovala u izazovnoj planinarskoj utrci Highlander Velebit, ali nije uspjela doći do cilja.

Na svojim društvenim mrežama, Danijela redovito dijeli detalje iz svog života, uključujući i neuspjeh koji je nedavno doživjela. Podijelila je svoje iskustvo s utrke Highlander Velebit, petodnevne avanture tijekom koje natjecatelji prelaze više od 100 kilometara Velebita noseći ruksak na leđima.

Na svom Instagram profilu, Danijela je opisala teškoće s kojima se susrela na utrci. Prvih 18 km je uspješno svladala, ali posljednji dio bio je izuzetno naporan. “Nekoliko posljednjih kilometara sam istovremeno plakala i smijala se od muke, moleći se u sebi ‘zašto sam to uopće pokušala'”, napisala je.

Ono što ju je najviše obeshrabrilo bilo je to što nije mogla vidjeti kraj puta i činilo joj se da neprestano hoda. Također je spomenula da je ruksak postao sve teži sa svakim korakom. Ipak, unatoč tome što nije završila cijelu utrku, Danijela smatra da je postignuće od 18 km nevjerojatno, posebno jer je to izvan njene zone udobnosti. Zaključila je da je upoznala divne ljude i izrazila iskrene čestitke drugim natjecateljima.

Podršku i ohrabrenje pratitelja na Instagramu su stizali u komentarima, ističući da je važno sudjelovati i čestitajući joj na hrabrosti.

Danijela Dvornik već nekoliko godina živi na otoku Braču i uživa u životu na tom prekrasnom mjestu.

Related Article