Aisleyne Horgan-Wallace je na gala-večeri u Londonu osvojila pažnju svojom odvažnom haljinom koja je otkrila njezin bujni dekolte. Unatoč riziku, ova reality zvijezda nije bila nimalo uznemirena.

Aisleyne Horgan-Wallace je britanska reality zvijezda koja je na posljednjoj gala-večeri u Londonu privukla svu pozornost na sebe. Dolazeći usred noći, paparazzi su usmjerili svoje bljeskalice prema njoj, a bež haljina ukrašena sitnim cirkonima istaknula je njezinu figuru.

Ipak, ono što je privuklo najviše pogleda bio je njezin bujni dekolte koji je za večeru bio prilično hrabar, držeći se ”čvršćeg” dijela haljine nalik korzetu.

Ova plavokosa britanska javnost upoznala je 2006. godine kada je sudjelovala u showu Big Brother, a prošle godine ponovno je privukla medijsku pozornost nakon tragedije koju je doživjela.

U kolovozu prošle godine doživjela je spontani pobačaj. Podijelivši srceparajuću vijest, izjavila je: ”Svaki put boli, ali ovaj put boli još više.”

Aisleyne je tragično pretrpjela tri spontana pobačaja i jedno mrtvorođenče u svojoj borbi da postane majka. Liječnici su potvrdili da pati od rijetke krvne bolesti negativnog Rhesus-faktora, što ugrožava njezine šanse da nosi dijete do kraja. TV zvijezda je bila slomljena kada je izgubila peto dijete.

”Svi znaju da sam već prošla kroz ovo. Ali nikada nisam bila tako uzbuđena, sretna i spremna za dijete kao što sam bila ovaj put.”

U lipnju 2022. priznala je ono što je najviše brine.

”Stvarno počinjem paničariti da mi se jednostavno neće dogoditi”, izjavila je za The Sun, svjesna da je njezin biološki sat uvijek u tiku.

 

 

Piše: Showbuzz

Related Article