Marco Cuccurin, poznati kuhar, vizažist i plesač, napokon se pohvalio svojom velikom promjenom imidža. Nakon čekanja od dvije i pol godine, uspio je skinuti aparatić za zube i podijelio svoje iskustvo na društvenim mrežama.

Na svom Instagram profilu, Marco je objavio fotografiju svog novog osmijeha te opisao kako je presretan što više nema ”tračnice” na zubima. Istaknuo je kako će se truditi zadržati iskren osmijeh zauvijek. Oduševljenje njegovim rezultatima nije izostalo, a mnogi pratitelji su komentirali da su njegovi zubi izrazito lijepi i da mu osmijeh uvijek izgleda predivno i pun iskrene dobrote i pozitive.

Osim fotografije, Marco je podijelio i videozapis koji prikazuje sam proces skidanja aparatića, što je izazvalo veliko zanimanje kod njegovih pratitelja.

Marco, koji je postao poznat javnosti kroz sudjelovanje u showu “Ples sa zvijezdama”, pobijedio je u prošloj sezoni i pokazao svoj izuzetan talent za ples. Osim plesanja, Marco se istaknuo i kao profesionalni kuhar i vizažist, a na društvenim mrežama ima gotovo milijun pratitelja.

Related Article