Damir Tomljanović, omiljeni sudac u showu MasterChef, već 15 godina uživa u sretnom braku s suprugom Marijom. Iako žive izvan javnosti, nekoliko fotografija na Instagramu otkriva njihovu ljubavnu priču.

Suprugu je Damir upoznao dok je još bio u Zadru. Ona se rijetko pojavljuje u medijima, ali nekoliko put je pozirala s Damirove Instagram stranice. U galeriji možete vidjeti te predivne trenutke zajedno.

Tijekom jednog intervjua, Damir je otkrio zanimljivu situaciju iz njihovog braka. Naime, dok Damir svoje kuhanje obavlja u pola sata, supruga Marija često provede nekoliko sati u kuhinji. To ponekad izluđuje Damira, ali njihova ljubav ostaje snažna bez obzira na to.

Iako je Damir priznat kao vrhunski kuhar, on priznaje da Marija bolje kuha od njega. “Ono što jedemo kod kuće je domaća hrana, a Marija to jako dobro zna pripremiti, možda čak i bolje od mene”, rekao je Damir u jednom intervjuu.

Damir, osim što je član žirija u MasterChefu, također radi kao profesor na zagrebačkom veleučilištu. No unatoč svim obavezama, on pronalazi vrijeme za svoju suprugu i kćer Leona. Kino, šetnje i zajedničke igre su samo neki od načina na koje provode kvalitetno vrijeme zajedno. Damir, također, voli i odlazak na more kako bi uživao u ribolovu i trenucima mira.

Supruga Damira Tomljanovića rijedak je gost u medijima, ali njihova ljubavna priča ostaje snažna i puna ljubavi. Damir i Marija su dokaz da se iza velikih zvijezdi nalazi običan, sretan brak.

Izvor: Showbuzz

Related Article