Blanka Kačer objavila je nove fotografije sa Zlatkom Matešom, uz koje mu je uputila i lijepe riječi.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši premijer Zlatko Mateša pronašao je sreću s 30 godina mlađom Blankom Kačer.

Novopečeni par zajedno je prisustvovao svečanosti obilježavanja 50. obljetnice utemeljenja Europske odbojkaške konfederacije (CEV), tijekom koje je njenom partneru i predsjedniku Hrvatskog olimpijskog odbora uručeno priznanje kao ambasadoru CEV-a.

Blanka je na svojem profilu na Instagramu objavila njihove zajedničke fotografije s događaja uz koje je Zlatku uputila i lijepe riječi.

“Ponosna sam na ovog predivnog čovjeka i na još jednom priznanju. A tom prigodom je predsjednik CEV-a čestitao godišnjicu braka svojoj krasnoj supruzi Splićanki u okviru službenog programa i dao joj cvijeće. I poljubili su se. Ne znam je li do Splićanki ili do toga da se pravi muškarci ne srame pokazati nježnost prema ženi, ali i nije bitno. Volimo vas sve”, napisala je Blanka.

Blanka je inače pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija, a bila je i supruga poznatog profesora i pravnika Hrvoja Kačera, koji je preminuo u siječnju ove godine, poslije kratke i teške bolesti.

Mateša je u Blanki pronašao utjehu nakon prekida veze s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer, s kojom je u vezi bio tri godine. Prije nje je ljubio 34 godine mlađu Bojanu Maglaić, s kojom je proveo čak 10 godina.

Zlatko iza sebe ima i tri propala braka, u kojima je dobio dvoje djece. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Trećom suprugom, 16 godina mlađom Sanjom Gregorić, oženio se u tajnosti 1994. godine, a u tom braku dobio je kćer Elu. Od Sanje se razveo nakon 13 godina braka.

 

 

 

Piše: Showbuzz

Related Article