Jelena Leko je primila luksuzan poklon povodom rođenja svog prvog djeteta, sina Raula Gabriela.

Jelena Leko, sestra bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Jerka Leke, podijelila je na Instagramu svoj skupocjeni poklon – bijeli Audi automobil, koji je dobila povodom rođenja svog sina Raula Gabriela. Poklon je dolazio u kombinaciji s velikim buketom crvenih ruža.

Na snimci automobila na kojem su radila sva četiri pokazivača smjera, Jelena je napisala: “Iznenađenje za mamu”. Nakon toga je i sama sjela u automobil i fotografirala se s buketom crvenih ruža. U opisu je napisala: “Svaki dobar i savršen poklon je s neba”.

Njezini pratitelji su komentirali: “Lutko, sretnu vožnju”, “Nek je sretno”, “Ovo je wow”, “Baš ti pristaje”, “Totalno tvoj đir”.

Podsjetimo, Jelena je u lipnju prošle godine udala za hercegovačkog poduzetnika Josipa. Nedavno je rodila sina Raula Gabriela.

Jelena se prije dvije godine vratila u Hrvatsku nakon što je neko vrijeme živjela u Dubaiju. U Zagrebu je upoznala Josipa te su se zaručili nakon samo nekoliko mjeseci veze. Prije odlaska u Dubai, Jelena je živjela u Los Angelesu gdje je radila kao model.

Из Hrvatske se prije deset godina preselila u Los Angeles, gdje je provela dvije godine prije nego što se preselila u Dubai. U Dubaiju je radila kao menadžerica u jednoj tvrtki koja se bavi organizacijom događaja.

Piše: Showbuzz

Related Article