Leonardo DiCaprio, slavni glumac, je pokušao proći neprimjećeno na Vogue World Showu u Londonu, ali je ipak bio prepoznat. Saznajte više o ovom intrigantnom događaju.

Brojni poznati su se okupili na Tjednu mode u Londonu na Vogue World Showu, a jedan posebno zanimljiv lik je privukao pažnju svih prisutnih.

Radi se o tajanstvenom liku koji je bio odjeven u crno od glave do pete, noseći crnu masku koja ga je potpuno prikrivala. Međutim, kasnije se otkrilo da je iza maske zapravo bio slavni glumac Leonardo DiCaprio. Unatoč svim naporima da ostane nezamijećen, fotografi su ga ipak snimili dok su mu asistenti pomagali kretati se u zbunjujućoj odjeći.

Leonardo DiCaprio, koji ima 48 godina, trenutno je često tema razgovora, posebno vezano uz njegov ljubavni život. Nedavno su ga paparazzi snimili u strastvenom zagrljaju s 25-godišnjom talijanskom manekenkom Vittoriom Ceretti.

Par su uhvatili kako se ljube u jednom noćnom klubu na Ibizi, gdje su zabavljali sve do jutarnjih sati. Snimke ovog događaja objavio je Daily Mail, što je izazvalo veliku pozornost medija i obožavatelja.

Dok se povezivanje Leonarda DiCapria s Vittoriom Ceretti nastavlja, mnogi se pitaju što će donijeti ova nova romansa. DiCaprio je poznat po svojoj privlačnosti prema manekenkama mlađim od 25 godina, pa se postavlja pitanje koliko će ova veza trajati s obzirom na Vittoriin predstojeći 26. rođendan.

Leonardo DiCaprio je prethodno bio povezivan s drugim manekenkama, uključujući Gigi Hadid, no ta veza nikada nije potvrđena. U prošlosti je DiCaprio imao veze s poznatim supermodelima poput Gisele Bündchen, Nine Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn i Eve Herzigove.

Za više informacija o ovom događaju, posjetite Showbuzz.

Related Article