Nenad Cvetko će na posljednji počinak biti ispraćen 16. listopada u Zagrebu.

Posljednji ispraćaj glumca Nenada Cvetka bit će održan 16. listopada u 15 sati na groblju Gornje Vrapče u Zagrebu. Tu vijest su objavili kolege iz njegovog matičnog kazališta Gavella, pridružujući joj dirljive riječi.

“Zauvijek nas je napustio dragi prijatelj i kolega, Nenad Cvetko, član glumačkog ansambla kazališta Gavella. Bio je autentičan u svom umjetničkom izričaju na sceni, filmu, televiziji i radiju. Njegova scenska inteligencija i jedinstvenost ostavili su dubok trag u srcima nas s kojima je dijelio pozornicu. Rođen 27. prosinca 1969. godine, upisao je Akademiju dramske umjetnosti 1990. godine i bio je stalni član GDK-a Gavella od 1998. godine. Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka bit će održan u ponedjeljak, 16. listopada, u 15 sati, na groblju Gornje Vrapče”, napisali su na Facebook stranici kazališta.

53-godišnji Nenad Cvetko preminuo je nakon hrabre borbe s teškom bolešću. Prije dvije godine, slučajno je otkrio kvržicu na vratu i kasnije mu je dijagnosticiran karcinom glave i vrata. Tijekom liječenja, Nenad je imao podršku svojih kolega, a organizirane su i humanitarne akcije s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć glumcu.

Nenad Cvetko ostavio je neizbrisiv trag u svijetu filma, s filmovima kao što su “Ti mene nosiš”, “Kraljica noći” i “Šuti”, te u mnogim drugima.

Više o ovome možete pročitati na Showbuzz-u.

Related Article