Piero Ricci, osmi ispali kandidat u ovoj sezoni MasterChefa, podijelio je svoje misli o ovom iskustvu i svoje planove za dalje. Unatoč tome što se nije previše isticao na malim ekranima, Ricci je doživio nekoliko važnih trenutaka i stekao dragocjeno iskustvo.

U svom intervjuu za naš portal, Piero Ricci je otvoreno progovorio o svojim osjećajima nakon napuštanja MasterChef kuhinje. “Osjećaji su definitivno pomiješani. S jedne strane, osjećam se oslobođeno i sretan nakon svih stres testova i izazova. No, istovremeno, osjećam i malo žaljenja što nisam izdržao još malo. No, bez obzira na sve, nisam žalio što sam bio dio ovog showa. Osvojio sam vrijedno iskustvo, pomaknuo svoje granice i upoznao neke divne ljude”, iskreno je izjavio Ricci.

Kad je riječ o svojim daljnjim planovima, Piero Ricci ističe da bi se bolje pripremio da je mogao ponovno proći kroz svoje MasterChef iskustvo. “Bilo bi bolje da sam se bolje pripremio i manje brinuo. No, unatoč nekim nedostacima, dao sam svoj maksimum u danim okolnostima”, ističe Ricci.

Na pitanje bi li se ponovno prijavio za MasterChef, Ricci mudro odgovara: “MasterChef je jedinstveno iskustvo koje se ne ponavlja. Možda bih se prijavio u drugim, opuštenijim okolnostima”, dodaje.

Unatoč svom kraćem boravku u natjecanju, Piero Ricci nije zaboravio podijeliti dragocjene lekcije koje je naučio. “Naučio sam, točnije potvrdio, da nisam rođen za kamere. Također sam se naučio nositi sa stresom u vremenskim ograničenjima i stekao sam nove kulinarske vještine”, objašnjava Ricci.

Kad je riječ o njegovim kulinarskim preferencijama, Ricci priznaje da mu je teško odabrati između talijanske i hrvatske kuhinje. “Odrastao sam u Istri gdje se te dvije kuhinje isprepliću. Volim eksperimentirati s različitim okusima, ali talijanska kuhinja mi je ipak malo bliža”, otkriva on.

Kao trenutni dizajner vizualnih komunikacija, Ricci razmišlja o budućnosti i mogućnosti prekvalifikacije. “Volio bih pretvoriti svoj hobi u nešto ozbiljnije i konkretnije. S više učenja i prakse, zamisljam sebe kuhanje za manji broj ljudi koji cijene uživanje u hrani i okusima”, zaključuje Ricci.

MasterChef natjecanje se nastavlja, a koliko će se preostali kandidati snaći u novim izazovima, pratite u sljedećoj epizodi na Novoj TV.

Piše: Showbuzz

Related Article