Kolege i prijatelji na zagrebačkom Gornjem Vrapču oprostili su se od kolege i prijatelja Nenada Cvetka koji je prošli tjedan preminuo nakon borbe s teškom bolešću.

Naši poznati glumci na zagrebačkom groblju Gornje Vrapče oprostili su se od svog dugogodišnjeg kolege i prijatelja Nenada Cvetka koji je prošli tjedan preminuo nakon borbe s teškom bolešću.

Na njegov posljednji ispraćaj stigli su Ecija Ojdanić, Goran Navojec, Nina Violić, Bojana Gregorić Vejzović, Enes Vejzović, Mia Begović, Amar Bukvić, Ksenija Pajčin i brojna druga imena iz hrvatske glumačke sfere.

Prije dvije godine Nenad je slučajno sam otkrio kvržicu na vratu, a u jednom je trenutku i ostao bez glasa. Potom mu je dijagnosticiran karcinom glave i vrata.

”U vrijeme kad sam morao crpiti energiju koju nisam imao, pao sam na 35 kilograma. Efekti zračenja i kemoterapije još djeluju. Čak i sad, nakon tri mjeseca, oni još nisu procesuirani u mojem organizmu. U principu, da kucnem o drvo, sve je ostalo sama pozitiva”, rekao je prošle godine kada je prolazio kroz proces kemoterapije i nadao se dobrom ishodu liječenja.

U pomoć su mu tada pritekli i brojni kolege, pa je prije dvije godine tako na inicijativu glumice Višnje Babić u Gradskom kazalištu Trešnja održana promocija knjige “Put u nepovrat” Damira Cvitanovića, a program su nazvali “Knjiga za Cvetka”. Organizatori su u najavi naveli su da su knjige besplatne te da se skupljaju dobrovoljni prilozi za pomoć glumcu Nenadu Cvetku.

Nažalost, bolest je bila jača.

Svoj je trag ostavio u filmovima ”Ti mene nosiš”, ”Kraljica noći”, ”Šuti” te mnogim drugima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Celebrity Bivša misica preminula je u 27. godini nakon borbe s teškom bolesti, nosila je titulu jedne od najljepših na svijetu: “Leti visoko, sestrice”


Piše: Showbuzz

Related Article