Otvorene su prijave na projekt “Otkrij svoj talent” u plesnom klubu B Residence

Imate priliku osvojiti 12 sati besplatnih poduka u modernom plesu s naglaskom na street stilove i komercijalni ples, pod vodstvom Biljane Banjac, plesačice, koreografkinje i vlasnice Plesnog kluba B Residence. Projekt “Otkrij svoj talent” prijavljenim kandidatima pruža priliku da razviju svoju plesnu tehniku, stil i samopouzdanje.

Prijaviti se mogu svi stariji od 18 godina, a natječaj traje od 25. rujna do 9. listopada 2023. Stručni žiri će odabrati tri kandidata koji će dobiti priliku da u ovoj plesnoj školi pronađu ili izbruse svoj talent.

Za prijavu, posjetite Facebook stranicu Supertalenta i pošaljite kreativan odgovor na pitanje: “Zašto baš vi trebate osvojiti besplatnu poduku u plesnom klubu B Residence?”.

Prijavite se na projekt Otkrij svoj talent u B Residence plesnom klubu.

Izabrani kandidati će kroz plesnu poduku imati priliku razvijati svoj talent simulirajući performanse za poznate glazbene zvijezde. Projekt će se zaključiti s nastupom uz odabranog pjevača, profesionalno osvjetljenje i pozornicu.

Biljana Banjac je renomirana plesačica i koreografkinja koja je surađivala s mnogim poznatim glazbenicima i izvođačima. Kao mentorica, pridonosi stvaranju videospotova i nastupa koji oduševljavaju publiku.

Plesni klub B Residence je dobio mnoge afirmacije za svoje koreografije i izvedbe u prijašnjim sezonama Supertalenta. Prošle godine su također bili partneri u projektu “Otkrij svoj talent”.

Projekt podržava Telemach, koji promiče razvoj talenata i 5G uslugu učini dostupnom svima. Pridružite se ovom jedinstvenom projektu i razvijte svoj plesni potencijal uz zabavu koju pruža plesna avantura.

Prijave su otvorene, više o prijavama i pravilima sudjelovanja u natječaju možete pročitati ovdje.

Vidimo se na plesnom podiju!

Related Article