Zadovoljna.hr, najbolja virtualna prijateljica svake žene, pokreće Beautyfest – događanje koje će okupiti vrhunske stručnjake i donijeti najnovije trendove iz svijeta ljepote. Ovo je prilika da se savjetujete i educirate uz inspirativne teme.

Edina Pršić, poznata radijska i TV voditeljica, glumica i zaljubljenica u beauty rutinu, dijeli svoje tajne za njegovanje kože i održavanje mladolikosti. Ona ističe važnost čišćenja kože i hidratacije, te otkriva kako redovito odlazi na neinvazivne tretmane poput hidrafaciala i skinpena, koji joj pomažu da se osjeća opušteno i nagrađeno.

Beautyfest će biti sveobuhvatno događanje koje će obuhvatiti teme poput najmodernijih trendova u tretmanima ljepote, njege kože i savršenog make-upa. Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr, ističe da je cilj ovog događanja educirati, savjetovati i osnažiti žene da brinu o zdravlju i ljepoti svoje kože.

Osim informativnih predavanja, posjetitelji će imati priliku isprobati i brojne kozmetičke proizvode. Beautyfest također ima humanitarni karakter i podržava udruge Europa Donna i ”Nismo same”.

Pridružite se Beautyfestu i uživajte u vrhunskim stručnjacima, zanimljivim temama i kvalitetnom vremenu posvećenom sebi! Vidimo se na događanju!

Izvor: Showbuzz

Related Article