Princ Harry je nedavno obilježio svoj 39. rođendan na nekonvencionalan način u Dusseldorfu. Sa suprugom Meghan Markle, posjetili su poznatu lokalnu pivnicu gdje su uživali u svinjskim specijalitetima uz pivo.

39. rođendan princa Harryja proslavljen je tijekom Sportskih igara vojnih osoba s invaliditetom Invictus Games. Tijekom događaja, Harry i Meghan su uživali u odbojci dok su svi prisutni pjevali u čast princa. Nakon toga, par se spontano pojavio u popularnoj pivnici bez najave i rezervacije, kako je potvrdila predstavnica lokala.

“Svi su odjednom bili ovdje”, izjavila je predstavnica.

Vlasnici i osoblje pivnice bili su vrlo sretni zbog neočekivanog posjeta kraljevskog para i rado su im izašli u susret. Harry i Meghan su uživali u njihovom ugodnom ambijentu dok su pili Altbier i vino, te kušali kobasice, svinjski odrezak i crni puding.

“Jako smo ponosni! Impresionirani smo vrlo ljubaznim ljudima”, napisao je tim pivnice na Instagramu uz fotografiju nasmijanog Harryja i Meghan sa zaposlenicima.

Invictus Games će biti svečano zatvorene sljedećeg dana, a očekuje se da će nazočiti i njemački predsjednik Frank-Walter Steinmeier.Piše: Showbuzz

Related Article