Princ Harry, vojvoda od Sussexa, nedavno je otkrio kako je reagirao nakon što je pogledao eksplicitne scene intimnih odnosa svoje supruge Meghan Markle u popularnoj seriji “Suits”.

Prije udaje za princa Harryja, Meghan Markle je bila glumica koja se proslavila ulogom Rachel Zane u seriji “Suits”. Iako je napustila seriju nakon udaje, ostala je poznata po zavodljivim scenama i kadrovima seksa koje je snimila s kolegom glumcem Patrickom J. Adamsom.

Pitanje mnogih je bilo je li princ Harry pogledao ove scene, a on je potvrdio da jest.

Kada su se princ Harry i Meghan prvi put upoznali, Harry je odlučio pogledati seriju kako bi bolje upoznao svoju tadašnju djevojku. Međutim, kada je vidio Meghan u intimnim scenama, bio je šokiran.

U svojojk knjizi “Spare”, princ Harry opisuje svoju reakciju: “Pogriješio sam što sam guglao i gledao njezine ljubavne scene na internetu. Pogotovo one s njezinim kolegom u uredu i konferencijskoj sobi… Bila bi mi potrebna terapija električnim šokom da izbacim te slike iz glave. Takve stvari nisam trebao vidjeti.”

I sama Meghan i Patrick su razgovarali o ovoj sceni.

Izrazio je svoje neugodnosti, a ona je odgovorila: “Naravno da je bilo čudno!”.

Princ Harry je također u knjizi otkrio kako se palača miješala u snimanje serije, što je bio veliki izazov za Meghan koja je voljela seriju i sve ljude s kojima je radila.

Piše: Showbuzz

Related Article