Princ Harry je suočen s osjećajem ljubomore prema uspjehu svoje supruge Meghan Markle, prema stručnjacima koji su analizirali njihovo ponašanje u javnosti.

Princ Harry i Meghan Markle privukli su veliku pažnju svojim nedavnim pojavljivanjem na humanitarnom događaju glumca Kevina Costnera. Strani mediji izvještavaju da se princ osjećao ugroženo i ljubomorno zbog društvenog statusa i uspjeha svoje supruge.

Nakon što su fotografije pokazale izraz lica princa Harryja koji je djelovao uspaničeno i zbunjeno, dok je Meghan izgledala samouvjereno i dominantno pokraj njega, poznata britanska terapeutkinja za veze Sally Baker primijetila je princovu ljubomoru.

“Razumljivo je da Harry bori s osjećajima dok Meghan stječe veću slavu i utjecaj od njega. Može se osjećati nesigurno, ljubomorno ili čak ugroženo njenim uspjehom”, izjavila je Sally za The Mirror.

Otkriveni mailovi s uputama za snimanje filma o Meghan i Harryju otkrivaju kako su utjecajni suradnici parova išli do krajnjih granica kako bi kontrolirali njihov prikaz u medijima. Primjerice, dobili su striktne upute o tome kako se trebaju ponašati na snimanjima u školama, čak su dostavljani ukrasni jastučići i tepisi kako bi odgovarali Meghaninom stilu.

Dokumenti također otkrivaju da je par odabirao škole koje će posjetiti i mijenjao javne dnevnike škola kako bi događaji dobili veći značaj. E-mailovi spominju favorizirane medije poput Vogua, dok su predstavnici britanskih tabloida bili zabranjeni na njihovim događajima. Osim toga, učenicima je bilo zabranjeno negativno komentiranje projekta ili posjeta slavnog para.

Meghan i Harry su snimali dokumentarac o svom putovanju New Yorkom, a prepiska iz mailova otkriva da je planiranje putovanja počelo šest mjeseci prije. Članovi njihovog osoblja bili su zaduženi za organizaciju, a komunikacija je išla preko bivše zaposlenice Odjela za obrazovanje grada New Yorka, Toye Holness.

Jedan od ciljeva putovanja bio je posjet P.S. 123 školi u Harlemu, koju pohađaju učenici iz obitelji s niskim prihodima. E-mailovi otkrivaju da su predstavnici Archewella stupili u kontakt s Odjelom za obrazovanje grada New Yorka kako bi osigurali određeni izgled lokacije.

Mailovi također sadrže obrasce pristanka za snimanje, kojima se učenicima zabranjuje bilo kakva negativna ili klevetnička izjava o projektu ili posjeti. Također se zabranjuje objavljivanje na društvenim mrežama. Svi ovi napori bili su poduzeti kako bi se kontrolirao javni prikaz Meghan i Harryja.

Piše: Showbuzz

Related Article