David Beckham je tijekom svoje karijere nosio raznovrsne frizure i često mijenjao svoj imidž, što je bilo nadahnuće za dječake i muškarce koji su željeli izgledati poput njega.

Jedan od najomiljenijih nogometaša svih vremena, David Beckham, uz svoje sportske uspjehe privlačio je pažnju i svojim stilom te inovativnim frizurama. Nosio je sve, od irokeza do opuštenih šiški i pletenica.

Frizure 48-godišnjeg Davida ponovno su se našle u središtu pozornosti zbog nedavno objavljene dokumentarne serije o njegovom životu. U seriji se možete prisjetiti njegovih ikoničnih frizura koje je nosio tijekom karijere, a neke od frizura je i komentirao, tvrdeći da ih nije nosio kako bi skrenuo pažnju.

Jedna od tih frizura su bile pletenice koje su mu postale zaštitni znak. Nosio ih je čak i na povijesnom susretu s južnoafričkim predsjednikom Nelsonom Mandelom 2003. godine, nakon što mu je prijateljica frizerka predložila tu frizuru.

“Pitao sam je što može napraviti s mojom kosom, a ona je rekla: ‘Želiš li pletenice?’. Bilo je malo neugodno dok mi ih je radila, ali svidjele su mi se. Ljudi često pitaju jesam li požalio zbog svojih frizura, ali zapravo ne, možda samo zbog pletenica”, priznao je Beckham u jednom intervjuu.

Nekoliko mjeseci natrag Beckham je oduševio svoje obožavatelje drastičnom promjenom frizure, vrativši se na svoj kultni stil iz početka 2000-ih s kratkom kosom. O tome je napisao: “Nije se previše promijenilo, samo mi je bilo dosadno pa sam se ošišao”.

Pogledajte galeriju svih Davidovih frizura i saznajte kako je nadahnuo tisuće obožavatelja!

Piše: Showbuzz

Related Article