Josip Dikan Radeljak, poznat kao Dikan, hrvatski poduzetnik, nedavno je otputovao na putovanje u Grčku sa svojom novom djevojkom Nevenom Jeličić. Ovu egzotičnu destinaciju su iskoristili za opuštanje i uživanje, što su sa zadovoljstvom podijelili na društvenim mrežama.

Na svom Facebook profilu, Dikan je objavio niz fotografija na kojima su zajedno i sređeni, uz široki osmijeh na licima. Uz fotografije je napisao: “Zalazak sunca, Atena – Grčka”. Njihovo putovanje je izazvalo pozitivne reakcije i komentare poput “Bravo, divni ste!” i “Prekrasni par!”. Dikan je također podijelio i video u kojem su se opuštali na terasi uz piće.

Prije Grčke, Dikan i Nevena su vrijeme proveli u Beogradu, gdje su također dijelili svoje trenutke na društvenim mrežama. Ova nova romansa je privukla pažnju javnosti, s obzirom na to da je Nevena poznata beogradska odvjetnica. Nju su mediji povezivali s tajkunom Jugoslavom Karićem, članom bogate srpske obitelji Karić, ali priroda njihovog odnosa nikada nije bila otkrivena. Nevena je također prijateljica pjevačice Nine Badrić, s kojom je nedavno bila na Maldivima.

Ovo putovanje u Grčku je samo jedno od mnogih iskustava kojima Dikan i Nevena uživaju zajedno. Njihova veza i avanture privlače pažnju i podršku javnosti, a ova egzotična destinacija im je pružila savršeno mjesto za opuštanje i romantiku.

Izvor: Showbuzz

Related Article