Rade Šerbedžija najavljuje spektakl u Lisinskom 17. listopada na jedinstveni način.

Legendarni majstor improvizacije i komunikacije, Rade Šerbedžija, nakon dvije godine se vraća u Lisinski kako bi publici pružio nezaboravno iskustvo.

Ovaj proslavljeni glumac svjetskog ugleda uvijek istražuje nove načine da umjetnost bude svježa i inspirativna. Zagrebački koncert će stoga biti doživljaj koji se ne smije propustiti.

Pod nazivom “Eto pjesma”, koncert će se izvesti na temelju istoimenog hita s njegovog posljednjeg albuma “Ne okreći se, sine”. Na pozornici će mu se pridružiti i njegova talentirana kćer, glumica Lucija Šerbedžija, te posebni gosti, nagrađivani glazbenici Damir Urban i Vlado Kreslin.

Rade Šerbedžija je pronašao karizmatičan način najave koncerta, kao i uvijek.

Kroz svoju višedesetljetnu karijeru, Rade je ostavio neizbrisiv trag na regionalnoj glazbenoj sceni. Njegove pjesme poput “Ne daj se Ines”, “Eto pjesma”, “Čekaj me” i “Uzalud je budim”, kao i dueti s Kemalom Montenom i Miroslavom Tadićem, su nezaboravni. Dobitnik je brojnih nagrada, uključujući specijalnu nagradu Zlatna antena za sveukupan doprinos TV produkciji u regiji.

Na koncertu “Eto pjesma”, Rade će izvesti nove i dosad neobjavljene pjesme sa svog posljednjeg albuma, kao i stare hitove koji su obilježili njegovu karijeru. Nakon Beča, gdje će održati koncert 8. listopada, Šerbedžija nastavlja turneju u Ljubljani 3. studenog.

Ako je suditi po dosadašnjim Šerbedžijinim koncertima, na kojima je kao gost nastupio legendarni Arsen Dedić, koncert “Eto pjesma” će biti nezaboravna glazbeno-scenska avantura za sve posjetitelje Lisinskog 17. listopada od 20 sati.

Ne propustite priliku da doživite magiju Rade Šerbedžije na pozornici. Kupite ulaznice za koncert “Eto pjesma” koji će se održati u Lisinskom 17. listopada. Ulaznice možete pronaći na Eventim i Ulaznice.hr po pretprodajnoj cijeni od 30 eura odnosno 25 eura. Organizator koncerta je Baba Production.

Piše: Showbuzz

Related Article