Bianca Censori, supruga repera Kanye Westa, privlači pažnju svojim izazovnim i bizarnim modnim kombinacijama na Tjednu mode u Londonu. Njen najnoviji izgled u pletenom bodiju koji je više otkrio nego sakrio, izazvao je kontroverze i zapalio društvene mreže.

Na profilu na Instagramu, Kanye West je pohvalio obline svoje supruge i objavio fotografiju na kojoj je Bianca isprobavala novi bizarni outfit prije nego se pojavila na Tjednu mode u Londonu. Njen izbor modnih kombinacija dosad je izazvao podijeljene reakcije, a mnogi su se pitali koliko utjecaja Kanye ima na njene odjevne kombinacije.

Talijanski mediji su izvijestili o njenom ekscentričnom ponašanju i nepristojnom odijevanju tijekom njihovog odmora u Italiji. Mnogi Talijani su zatražili da bude uhićena ili izbačena iz zemlje zbog svojih provokativnih izdanja u javnosti. Bianca se nije obazirala na kritike i hrabro je hodala ulicama u prozirnim kombinacijama koje su otkrivale njene obline.

Kanye i Bianca su nedavno prošetali ulicama Italije u izazovnim kombinacijama koje su privukle mnogo pažnje. Njihovo ponašanje je izazvalo burne reakcije, a neki su ih nazvali neukusnim i nepoštovanjem talijanske kulture. Uprkos tome, par se nije obazirao na negativne komentare i nastavio je svojim putem.

Bianca i Kanye su se vjenčali u siječnju ove godine nakon što su se upoznali u Kanyeovoj tvrtki. Nakon magistriranja arhitekture, Bianca je započela raditi u Kanyeovoj tvrtki. Njihov brak je privukao veliku pozornost medija zbog njihovih ekscentričnih izdanja i ponašanja u javnosti.

Uprkos kontroverzama koje izazivaju svojim izgledom i ponašanjem, Bianca i Kanye nastavljaju biti u središtu pažnje. Njihove modno-provokativne kombinacije zasigurno će i dalje plijeniti naslove časopisa i izazivati razgovore na društvenim mrežama.

Izvor: Showbuzz

Related Article