Protekli vikend je u Ateni održan prestižni događaj – polufinalni krug žiriranja Međunarodne nagrade Emmy. United Media je imala čast sudjelovati u ovom događaju drugu godinu za redom, zajedno s poznatim licima iz industrije. Saznajte više o ovom događaju u prilogu In Magazina.

Gala večera povodom Međunarodne nagrade Emmy održana je u impresivnoj zgradi Zappeion u Ateni, koja je zaiskrila glamurom. United Media je ponovno bila pozvana od strane Emmy Awards akademije kako bi sudjelovala u procesu selekcije i nominacije tijekom polufinalne faze. Jedna od kategorija u kojoj je žiri odlučivao o pobjednicima je najbolja ženska uloga.

”Ovaj događaj pruža uvid u najbolji talent širom svijeta, što je iznimno inspirativno za mene. Ponosna sam što sam dio ovog iskustva i što rastem kao umjetnica kroz sve što vidim”, zaključila je poznata glumica Zrinka Cvitešić. 

Zrinka je također bila članica žirija i ovog puta, te je imala priliku procijeniti rad svojih kolegica. Ona dobro zna koliko je teško pripremiti se za ulogu, posebno onu u britanskoj seriji Moć, gdje je morala učiti gimnastiku.

”Priprema za tu ulogu trajala je dugo jer smo započeli snimanje projekta 2020. godine, ali smo morali prekinuti zbog pandemije. Nastavili smo sa snimanjem 2022. godine, tako da smo se dvije godine morali konstantno pripremati i fizički i mentalno. Moja uloga je bila bivša gimnastičarka s olimpijskom medaljom, a poseban izazov predstavljao je taj što sam morala naučiti rumunjski jezik”, objasnila je Zrinka. 

Pored Zrinke, u ocjenjivanju Međunarodne nagrade Emmy sudjelovale su i glavna urednica Nove TV Zrinka Jankov, te dugogodišnja scenaristica i autorica brojnih hit-serija Nataša Buljan.

”International Emmy Awards je jedna od najprestižnijih nagrada u industriji televizije i veliko je priznanje biti dio toga. Nominacije su bile odlične, a glumice izvanredne, tako da je ovo iskustvo za mene bilo izuzetno zadovoljavajuće”, komentirala je Nataša Buljan.

Kada je riječ o uspješnoj seriji Kumovi, koja je osvojila srca gledatelja širom regije, Nataša je istaknula važnost dobrog scenarija i pronalaženja glumaca koji će se savršeno uklopiti u uloge.

”Imamo izvanredan tim pisaca koji je uspio održati svježinu likova kroz brojne epizode. Likovi su toliko uvjerljivi da gledatelji jedva čekaju saznati što će se s njima dogoditi”, izjavila je Nataša Buljan.

Pored grčkih zvijezda i televizijskih profesionalaca, večer je bila posebno značajna za United Mediu i United Grupu, koje su potvrdile svoj položaj lidera u industriji.

”Ono što čini United Mediu posebnom je međunarodno priznanje. Naše serije su trenutno prisutne u više od 50 zemalja i bilježe izuzetnu gledanost. Mi u United Mediji težimo izvrsnosti jer vjerujemo da je to ključ uspjeha”, zaključila je Aleksandra Subotić, direktorica United Medie.

Polufinalno ocjenjivanje je iza nas, a finalni pobjednici Međunarodne nagrade Emmy bit će objavljeni u studenom na svečanoj dodjeli u New Yorku.

Ne propustite In Magazin koji možete gledati od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije možete besplatno pogledati na novatv.hr.

Piše: Showbuzz

Related Article