Princeza Charlene od Monaka je nedavno progovorila o svom braku s princem Albertom i otkrila svoju stranu priče. U rijetkom istupanju u javnosti, 45-godišnja princeza je demantirala glasine o problemima u njihovom odnosu i izrazila frustraciju zbog stalnih špekulacija. Ona je naglasila da je njihov brak stabilan i da su glasine iscrpljujuće.

Charlene je priznala da je frustrirana kako se njen izraz lica često tumači na pogrešan način. Istaknula je da mediji često odabiru fotografije na kojima izgleda nesretno, stvarajući tako lažnu priču o njihovom odnosu. Ona je rekla da ne može shvatiti odakle dolaze te glasine i da ima osjećaj kako neki mediji ili ljudi žele vidjeti njihov prekid.

Iako su se nedavno zajedno pojavili na nekoliko događaja, uključujući Svjetsko prvenstvo u ragbiju u Francuskoj, glasine o njihovom odvojenom životu ne jenjavaju. Neki mediji su izvijestili da Charlene živi u Švicarskoj i da se susreće s Albertom samo prema dogovoru. Međutim, par je odlučno demantirao te tvrdnje i naglasio da su samo glasine.

Charlene je provela veći dio 2021. odvojena od supruga zbog zdravstvenih problema sa sinusima. To je dodatno rasplamsalo spekulacije o problemima u njihovom braku. Ipak, par je istaknuo da su i dalje zajedno i da su se samo privremeno razdvojili zbog njenog zdravlja.

Glasine o njihovom braku kruže već godinama, ali Charlene je odlučna u tome da razjasni da su to samo netačne spekulacije. Ona je istaknula da njihovi problemi nisu vezani za njihov odnos kao supružnici i da su drugačije prirode.

Charlene je odlučila javno progovoriti o svom braku kako bi razjasnila situaciju i stavila točku na glasine. Ona je izrazila nadu da će se mediji prestati baviti njihovim privatnim životom i fokusirati se na njen humanitarni rad i aktivnosti koje obavljaju kao kraljevska obitelj.

U intervjuu za jednu televizijsku kuću u Južnoafričkoj Republici, princeza Charlene je pokazala svoju snagu i odlučnost da se suoči s glasinama i brani svoj brak.

Izvor: Showbuzz

Related Article