Vincent Cassel, poznati francuski glumac, nedavno je započeo proces razvoda od svoje dugogodišnje supruge Tine Kunakey. No, izgleda da Cassel nije dugo ostao sam – pronašao je novu djevojku koja je upadljivo slična svojoj prethodnici.

Bivši suprug Monice Bellucci, Vincent Cassel, nedavno je otkrio da je započeo novu romansu svega šest mjeseci nakon prekida veze sa 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunakey, prema izvorima španjolskog Vanity Faira.

Jedna od stvari koje su odmah privukle pažnju javnosti je izuzetna sličnost između Casselove nove djevojke i njegove bivše supruge.

Iako još nema službene potvrde o njihovoj vezi, Vincent Cassel i brazilska manekenka Narah Baptista su započeli flert preko Instagrama te su zajedno proveli neko vrijeme u Riju de Janeiru.

Baptista je na svom blogu objavila slike s Casselom, dok je on komentirao njen posljednji post na društvenim mrežama. Ova dvojica su se također povjerili nekoliko putem selfija koje su objavili na Instagramu, potaknuvši glasine o njihovoj vezi.

Narah Baptista, koja je također nositeljica titule Miss Australije 2020., mlađa je od Cassela za 29 godina.

Kao podsjetnik, Cassel je izbrisao sve fotografije sa svojom suprugom Tinom na društvenim mrežama, a izvori za Daily Mail su potvrdili da se par razvodi.

Budući da je Tina bila slomljena zbog ovoga, nadamo se da će oboje uspjeti pronaći sreću u budućnosti.

Vincent Cassel ima bogatu povijest emotivnih veza s poznatim damama, a najpoznatiji je brak s Monicom Bellucci, s kojom ima dvije kćeri – Devu i Leonie.

Related Article