Iznenadna rastava Sophie Turner i Joea Jonasa za sobom nosi i tužbu, glumica će svog bivšeg supruga tužiti zbog djece.

Glumica Sophie Turner će pokrenuti pravni postupak protiv svog bivšeg supruga, glazbenika Joea Jonasa, zbog situacije vezane uz njihovu djecu.

Naime, Sophie želi preseliti njihovo dvoje djece natrag u rodnu Veliku Britaniju.

“Podnositeljica zahtjeva, Sophie Belinda Turner (majka), putem svojih odvjetnika, podnosi ovu verificiranu peticiju za povratak djece u Englesku protiv tuženika, Josepha Adama Jonasa (otac)”, stoji u sudskom dokumentu objavljenom od strane The Messengera.

Par je bio u braku četiri godine i ima dvije kćeri, trogodišnju Willu i jednogodišnju DJ. Prije mjesec dana, Jonas je podnio zahtjev za razvod. Iako se na početku činilo da će razvodi proteći mirno, problem je nastao oko putovnica djece.

“Majka je inzistirala na planu koji su dogovorile obje strane, da djeca budu vraćena kući u Englesku tog tjedna. Otac posjeduje putovnice djece i odbija ih vratiti majci te odbija poslati djecu kući u Englesku”, stoji u dokumentima.

“Djeca su trebala biti vraćena kući u Englesku 20. rujna 2023. Otac je spriječio njihov povratak, što predstavlja kršenje majčinih prava skrbi prema engleskom zakonu jer je Engleska njihovo uobičajeno mjesto boravka”, piše.

Jonas tvrdi da su djeca s njim živjela pola godine prije razvoda, dok Sophie snimala u Velikoj Britaniji, no glumica to poriče.

Što se tiče razloga zašto je Jonas podnio zahtjev za razvod, izvor je za TMZ izjavio da je to zbog razlika u životnom stilu. Sophie voli izlaziti i zabavljati se, dok je Joe više kućni tip.

Podsjetimo, Joe i Sophie su počeli izlaziti nakon što su se upoznali na Instagramu 2016. Turner, najpoznatija po ulozi Sanse Stark u HBO TV seriji, priznala je u intervjuu za Harper’s Bazaar UK da joj je Jonas poslao poruku na ovoj društvenoj mreži iz vedra neba i dogovorili su susret u baru u Londonu. Ljubav se dogodila na prvi pogled.

No, čini se da njihova ljubav nije potrajala zauvijek.

Piše: Showbuzz

Related Article