Ivan Zak, popularni pjevač, nedavno je gostovao u emisiji Special Happy Show gdje je otkrio nevjerojatnu priču o svojim obožavateljicama i gotovo neugodnom susretu s policijom.

Zak, čije su nastupe oduvijek pratile vjerne obožavateljice i mnogi ga zavide na postignutom uspjehu, otkrio je kako mu društvene mreže pomažu da ostvari bliskost sa svojom publikom. Međutim, jedna neobična situacija gotovo je dovela do policijskog intervencije.

Naime, jedan od obožavatelja je njegovim menadžerima prijetio putem lažnih profila na društvenim mrežama, tvrdeći da Ivan Zak šalje poruke njegovoj supruzi. Nakon upozorenja da su ti profili lažni, situacija je ipak prerasla u ozbiljne prijetnje i Zak se suočio s mogućnošću da mora kontaktirati policiju. “Internet je često dvostruki mač, donosi puno dobrog, ali isto tako i probleme. Svatko može otvoriti lažni profil i napraviti probleme”, komentirao je Zak, frustriran situacijom.

Ivan Zak također je otkrio kako se i na samom početku svoje karijere suočavao s problemima. Da bi dobio medijsku pažnju i privukao publiku, odlučio se na neobičan marketinški potez – u svom spotu se pojavio s tigricom. Ova ideja se pokazala sjajnim potezom, jer je privukla ogromnu medijsku pažnju i donijela Zakove pjesme na naslovnice svih tadašnjih portala. Ipak, s vremenom je shvatio da je važno ostaviti takve ekscentričnosti iza sebe i usredotočiti se na suštinu – glazbu.

Unatoč tome što se neko vrijeme činilo da je Ivan Zak nestao sa scene, pjevač otkriva kako intenzivno radi na svom novom albumu i priprema se za premijeru nove pjesme. “Ja sam perfekcionist i želim da se u pjesmi dogodi kemija i emocija. Neki spotovi već su snimljeni, ali ih ne želim objaviti, moji suradnici to ne razumiju, ali to je moj način rada”, rekao je Zak.

Na kraju, pjevač je izrazio svoju želju da se ponovno vrati na veliku pozornicu, poput Arene Zagreb, kako bi svojoj publici priredio nezaboravni glazbeni spektakl. “Glazba je moj stil života i sve dok sam živ, bavit ću se njom”, poručio je Ivan Zak svojim obožavateljima.

Izvor: Showbuzz

Related Article