Zvonimir Bebek, sin legendarnog glazbenika Željka Bebeka, krenuo je stopama svog oca i već stekao veliku bazu obožavateljica.

Crni Quasimodo, kako ga nazivaju njegovi fanovi, ima samo 18 godina, ali već se probio na glazbenu scenu svojim talentom. Zvonimir je godinama bio uspješan natjecateljski skijaš, ali je odlučio okrenuti se glazbi i naučiti svirati gitaru.

Unatoč početnim skepsama njegovog oca, Zvonimirova ljubav prema glazbi pretvorila se u ozbiljnu i dugogodišnju karijeru. Otac i sin Bebek odlučili su zajedno stvarati glazbu u budućnosti, što veseli i oduševljava obožavatelje ove glazbene obitelji.

Zvonimir već ima veliki broj obožavateljica koje mu šalju ljubavne poruke i izraze zaljubljenosti ispod svake objave na Instagramu. Njegov profil na društvenim mrežama prepun je srca, zaljubljenih smajlića i ljubavnih poruka.

Zvonimir nedavno je zajedno sa svojim ocem nastupio na promociji novog albuma Davora Radolfija, a ovaj događaj privukao je brojne poznate osobe iz glazbenog svijeta. U galeriji možete vidjeti kako su se otac i sin zabavljali i s kim su se sve družili.

Osim sina Zvonimira, Željko Bebek i njegova supruga Ružica imaju i kćer Katarinu, čime je obitelj Bebek još jednom pokazala svoju bliskost i podršku jedni drugima.Piše: Showbuzz

Related Article