Luka Šulić, poznati svjetski glazbenik, i njegova supruga Tamara dobili su četvrto dijete. Djevojčica Rosa se rodila kod kuće, a ovu sretnu vijest Luka je podijelio s fanovima putem videa.

Luka Šulić, poznati svjetski glazbenik i polovica čuvenog dua 2CELLOS, postao je ponosni otac djevojčice Ruže. Video u kojem je snimio svoju malenu curicu kako mirno spava na krevetu, otkrio je emotivne trenutke koje dijeli s obitelji.

“Prije nekoliko dana, naša druga kći Rosa rođena je ovdje u našem domu. Osjećamo se nevjerojatno blagoslovljeno i zahvalno našoj nevjerojatnoj supruzi Tamaru, kao i Valu, Hani i Leonu koji su dočekali sestru s toplim zagrljajima. Naše obitelji su sada potpune i ispunjene. Luka”

Luka je otkrio sretne vijesti o Tamarinom trudnoći na svom Instagram profilu, kada je objavio sliku Tamarinog trudnog trbuha uz poruku: “Ponovno rastemo”. Ova simpatična obitelj već ima troje djece – sina Vala, kćer Hanu i sina Leona, te njihov život u obitelji obiluje ljubavlju i skladom.

Uz čestitke prijatelja i fanova koji su pristizale putem komentara, Luka je još jednom podijelio poseban trenutak iz privatnog života s fanovima, koji su upoznati s njegovom glazbenom karijerom, ali i obiteljskim srećama. Iako se Luka i Tamara rijetko pojavljuju u javnom prostoru, njihovu vezu krunisalo je vjenčanje 2017. godine, dok je Tamaru čekala s njihovim prvim djetetom.

Svi zajedno, obitelj Šulić živi sretan i ispunjen život, a Luka redovito dijeli sretne trenutke s fanovima na društvenim mrežama. Ova obiteljska vijest zasigurno je razveselila mnoge obožavatelje i želimo im samo najbolje u budućnosti!

Izvor: Showbuzz

Related Article