Phoebe Gates, najmlađa kći milijardera Billa Gatesa i Melinde Gates, ističe se kao iznimno talentirana i neovisna mlada žena koja je odlučila živjeti život izvan uobičajenih okvira.

Unatoč svojem impozantnom naslijeđu, Phoebe se uspješno odvojila od svojih slavnih roditelja, osnivača Microsofta i poznate filantropkinje, kako bi sama ostvarila svoj uspjeh. Sa samo 21 godinom, Phoebe je već uspješna studentica i ambiciozna dizajnerica, koja se istaknula svojim talentom u svijetu mode. Primila je pozivnice za prestižne revije na Tjednu mode u New Yorku i Parizu, stekla prijateljstva s poznatim osobama te stažirala za britanski Vogue.

Iako neki sumnjaju da je njen uspjeh rezultat bogatstva roditelja, Bill i Melinda uporno naglašavaju da su se trudili da njihova djeca postignu uspjeh samostalno. Unatoč svojoj ogromnoj neto vrijednosti od 107 milijardi dolara, Bill je čak izrazio zabrinutost da njegova djeca ne izgube osjećaj za stvarnost zbog bogatstva i da će radije trošiti svoje bogatstvo na pomoć siromašnima nego na vlastitu djecu.

Bivši supružnici Gates, koji su nedavno okončali svoj brak nakon 27 godina, uvijek su nastojali pružiti svojoj djeci normalno djetinjstvo. Djecu su poticali da obavljaju kućanske poslove i nisu im dopuštali posjedovanje mobilnih telefona prije 14. godine. Unatoč tome, okruženje u kojem su odrastali bilo je sve samo ne skromno. Njihova vila u Washingtonu vrijedna 131 milijun dolara bila je iznimno luksuzna, s brojnim sobama, bazenom i drugim pogodnostima. Danas Phoebe nastavlja živjeti raskošnim životom, često putuje po svijetu i dijeli svoje avanture sa svojih 314 tisuća pratitelja na Instagramu.

Osim Phoebe, Bill i Melinda imaju i kćer Jennifer i sina Roryja, koji su također u porastu i ostvaruju svoje snove.

 

Piše: Showbuzz

Related Article