Upoznajte Ruperta Grinta, britanskog glumca koji je postao poznat kao simpatični i hrabri Ron Weasley u serijalu filmova o Harryju Potteru. Danas vam donosimo ekskluzivne fotografije kako biste vidjeli kako izgleda.

Rupert Grint je svoj vrhunac popularnosti dosegao kroz ulogu Rona Weasleyja u serijalu filmova o Harryju Potteru. Tijekom deset godina glume zaradio je vrtoglavih 28 milijuna funti. Prije nego što je postao svjetski poznat, Grint je razmišljao o karijeri prodavača sladoleda, no sudbina mu je namijenila nešto sasvim drugačije.

Kada je ušao u svijet filma s 11 godina, malo tko je predvidio da će postati tako uspješan. Grint je imao samo iskustvo u školskim predstavama i lokalnoj dramskoj skupini prije nego što je dobio ulogu u serijalu o popularnom čarobnjaku. Njegov izgled bio je upravo ono što su tražili za Rona Weasleyja.

Prvi film, “Harry Potter i kamen mudraca”, donio mu je nagradu za najboljeg mladog glumca, a serijal je oborio rekorde gledanosti i zarade. No, nakon završetka snimanja, Grint je doživio krizu identiteta. Glumio je Rona tako dugo da se potpuno saživio s likom. Izgubio je kontakt s prijateljima iz škole i odlučio je uzeti pauzu od filma. U tom razdoblju, prepustio se divljim zabavama i začeo strast prema pušenju. Unatoč tome što nije završio srednju školu, uspjeh u glumačkoj karijeri omogućio mu je ostvarenje dječačkog sna – kupnju kamiona sa sladoledom, koji i dalje čuva u svom dvorištu.

Unatoč glumi u nekoliko drugih filmova i serija, Grint više nikada nije doživio takav uspjeh kao Ron Weasley. Međutim, sreća se osmjehnula kada je upoznao Georgiju Groome, s kojom je u vezi od 2011. godine. Par je 2020. godine dobio predivnu kćerkicu Wednesday.

Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, nedavno su se pojavile ekskluzivne fotografije Ruperta Grinta koje su objavili paparazzi. Na slikama možete vidjeti kako glumac izgleda danas, s crvenom kosom i karakterističnom crvenom bradom, koju već godinama nosi.

Piše: Showbuzz

Related Article