Jelena Rozga je zabljesnula u svom posljednjem javnom pojavljivanju u traper kombinezonu, otkrivajući svoju zavodljivu figuru. Čak i sa 46 godina, ona izgleda fenomenalno.

Jelena Rozga se pojavila u javnosti nakon dugog vremena, i njena odjevna kombinacija je ostavila sve bez daha, iako nije išla na provokativan izgled.

Prisustvvovala je predstavljanju linije rakija i likera Madre Badessa Tončija Huljića u Zagrebu, odjevena u dugački traper kombinezon sa rukavima. Iako je sve bilo pokriveno, pjevačica je uspjela istaknuti svoju vitku figuru, kojom mnoge žene zavide. Pogledajte njene fotografije u našoj galeriji, i vidjet ćete kako izgleda iznenađujuće mladoliko, pomislili biste da ima daleko manje od 46 godina.

S osmijehom na licu, sa visokom frizurom, Rozga je pozirala sa Tončijem Huljićem, a kasnije je izvela pjesmu sa mladom izvođačicom Lorenom Bućan.

Pored Jelene, na predstavljanju su prisustvovali brojni drugi poznati, kao što su Minea, Mija Dimšić, Ivan Huljić, Andrea Andrassy, Viktorija i Dino Rađa.

Piše: Showbuzz

Related Article