Barbara Mori osvojila je srca širom svijeta svojom nevjerojatnom izvedbom Rubi, ali gdje je sada i kako izgleda?

Barbara Mori je zauvijek ostala zapamćena po ulozi u popularnoj seriji “Rubi“, koja je osvojila srca gledatelja diljem svijeta. Kao djevojka spremna na sve da bi postigla uspjeh, osvojila je simpatije publike. Iako se nakon završetka snimanja serije suočila s teškom bolešću – rakom dojke, Barbara je iz tog izazova izašla kao pobjednica.

Njena hrabrost u suočavanju s bolešću nadahnula ju je da snimi dokumentarnu dramu “1 minuta” koja je objavljena 2010. godine i doživjela veliki uspjeh u SAD-u i Indiji.

Barbara, koja je rođena 1978. godine, odrasla je u obitelji s bratom i sestrom. Zanimljivo je da njeno prezime na japanskom znači “šuma” jer joj je djed bio Japanac, dok majka vuče korijene iz Libanona.

Sa samo tri godine roditelji su joj se razveli, a Barbara je odrasla na relaciji Meksiko – Urugvaj prije nego se u dobi od 12 godina napokon preselila u Mexico City.

Njen prvi posao bio je konobarica, a jedan modni dizajner primijetio je njezinu ljepotu i pozvao je da postane model. Ubrzo nakon toga, upoznala je glumca Sergia Mayera, s kojim je kasnije dobila sina, ali se nisu nikada vjenčali. Barbara je rodila Sergia mlađeg s 19 godina, a nakon veze s njegovim ocem udala se za bejzbola igrača Kennetha Ray Sigmana. Međutim, njihov brak trajao je samo godinu dana, nakon čega se Barbara trenutno nalazi u vezi s Fernandom Rovzarom.

Nakon što je postala majka, upisala se na studij glume i započela svoju uspješnu glumačku karijeru. Njezin uspjeh kulminirao je 2004. godine kada je potpisala ugovor s “Televisom Presentom” i dobila ulogu Rubi koja ju je učinila planetarno popularnom. Nakon toga, Barbara se odlučila okušati i u producentskim vodama.

Uz uspjeh koji ima u glumačkom svijetu, Barbara je također uspješna poduzetnica. Posjeduje vlastitu liniju donjeg rublja i sve prihode od njih posvećuje pomoći ženama koje boluju od raka dojke u Meksiku. Također, Barbara je vlasnica lanca restorana i ima svoj brand votke u Meksiku.

Za galeriju koja prikazuje Barbara’s transformaciju kroz godine i kako danas izgleda, posjetite Showbuzz.

 

Related Article