Meryem Uzerli, poznata kao Hurem iz serije “Sulejman Veličanstveni”, nedavno je pokazala rezultate svojih najnovijih estetskih zahvata na licu. Ovu transformaciju glumica je predstavila na gala večeri u Francuskoj.

Turska glumica Meryem Uzerli postala je svjetski poznata zahvaljujući svojoj ulozi fatalne Hurem. U to vrijeme, Meryem je bila prirodna ljepotica, ali danas se to ne može reći. Nedavno se pojavila na jednom događaju u Francuskoj gdje je pokazala rezultate novih estetskih zahvata, kao što su ubrizgavanje botoksa i podizanje jagodica.

Osim svoje glumačke karijere, Meryem je provela ljetovanje u Dubrovniku, Hrvatska, gdje je proslavila rođendan svog prijatelja i biznismena Mehmeta Korutürka. Na društvenim mrežama je dijelila fotografije koje su prikazivale njihovu zabavu u luksuznom prostoru, ručak na obali mora i noćne izlaske. Meryem često dijeli detalje iz svog privatnog života na Instagramu.

Prošlo je više od 12 godina od snimanja serije “Sulejman Veličanstveni”. Meryem se nije dugo zadržala u seriji zbog osobnih psihičkih problema. Danas živi sama sa svoje dvije kćeri i nastavlja svoju glumačku karijeru.

Piše: Showbuzz

Related Article