Salma Hayek je otkrila svoju tajnu za zavidan izgled i kako održava vitku liniju.

Slavna glumica Salma Hayek je ovog ljeta oduševila milijune pratitelja na Instagramu fotografijama na kojima se pojavljuje u bikiniju, ističući svoje bujne obline.

57-godišnja glumica je privukla posebnu pažnju svojim tanjim strukom i zavidnom linijom, a sada je otkrila da je tajna njene linije meditacija.

“Zaista vjerujem u to, ljudi kažu da je zbog vježbanja, ali mislim da je zbog meditacije. Morate pronaći svoj put, a za mene je vježbanje teško. Imati disciplinu za vježbanje je zaista izazovno, ali meditacija je kao šetnja po parku, to je moj način”, izjavila je Salma za Entertainment Tonight.

Salma Hayek meditira svaki dan i uživa u trenucima samoće.

Njena ljepota nedavno je bila tema svjetskih medija, nakon što su neki obožavatelji zaključili da se podvrgla estetskim operacijama. No, ona to odlučno negira i priznaje da koristi radiofrekventne i mikrofrekventne strojeve kako bi zategnula kožu i spriječila nastanak bora.

“Mislila sam da starenje znači prestati raditi, ali ja radim. Mislila sam da starenje znači izgubiti zaljubljenost, ali ja sam i dalje zaljubljena”, izjavila je Salma za Glamour.

Salma Hayek je jedna od najljepših glumica današnjice. Kada je bila izložena kritikama zbog pretjeranog uređivanja fotografija, pokazala je svoje prirodno izdanje objavivši sliku na kojoj nema šminke i ima sijedu kosu.

“Kada se probudim i prebrojavam nove sijede vlasi i bore”, napisala je tada uz objavu.

Najčešće se pojavljujući besprijekorno dotjerana i s puno šminke, Salma je oduševila mnoge objavom svoje prirodne slike. Na Instagramu, gdje ima milijune obožavatelja, prima brojne komplimente na račun svoje ljepote i nosi titulu seks-bombe i u šestom desetljeću.

Piše: Showbuzz

Related Article