Sandra Bagarić, poznata operna pjevačica, nedavno je oduševila svoje pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj pozira u dvodijelnom crvenom badiću. Tajanstvena Sandra se slikala u plićaku, uživajući u zrakama sunca. Oduševljeni pratitelji su ostavljali komentare poput “Predivna”, “Inspiracija, gledam i divim ti se” i “Prezgodna, želimo još”.

Ovaj fotografski trenutak je samo jedan od rijetkih koji Sandra dijeli sa svojim suprugom Darkom Domitrovićem. Njih dvoje su jedan od najstarijih i najpoznatijih parova na domaćoj estradi, vjenčali su se 1997. godine i imaju sinove Lovru i Marka. Njihova ljubavna priča je vrlo zanimljiva, jer je Darko bio Sandrin profesor na zagrebačkoj Glazbenoj akademiji, a iz njihovog prvog susreta se rodila ljubav koja traje već skoro trideset godina.

Sandra je ne samo talentirana opera pjevačica, već je i pravi modni uzor. Njezine fotografije u bikiniju i kupaćim kostimima svakako inspiriraju mnoge pratitelje, dokazuje da ljepota dolazi u različitim oblicima i veličinama.

Uživajte u još fotografija mode i ljepote na profilu Sandra Bagarić.

Related Article