Liev Schreiber, poznati holivudski glumac, nedavno je snimljen u New Yorku sa svojom 24 godine mlađom partnericom, Taylor Neisen. Ovo je njihovo prvo pojavljivanje nakon što su postali roditelji male Hazel Bee.

Liev Schreiber i Taylor Neisen su se šetali ulicama New Yorka sa svojom kćerkicom u kolicima. To je njihovo prvo pojavljivanje u javnosti od kolovoza kada je Taylor još bila trudna (Dnevnik.hr).

Nakon srećne vijesti o prinovi, Liev je objavio slatku fotografiju na svom Instagram profilu. “Jako sam sretan što je Hazel Bee napokon ovdje. Stigla je rano ujutro 27. kolovoza i od tada nam je svaki dan kao san. I mama i beba su sretne i zdrave. Hvala svima na ljubavi i podršci” – napisao je uz fotografiju.

Liev već ima dvoje djece s bivšom partnericom, poznatom glumicom Naomi Watts. Samuela Kaya (15) i Alexandera (16) nekad je čuvala Taylor kao dadilja. Nakon razvoda s Naomi, Liev je našao utjehu u Taylor, koja mu je sada partnerica.

Kada su se počele pojavljivati glasine o njihovoj vezi, Lievov glasnogovornik je tvrdio da je Taylor samo dobra prijateljica koja tu i tamo pomaže oko djece. Međutim, brzo je postalo jasno da to nije istina.

Related Article