Saznajte sve o najnovijem razvoju događaja u popularnoj grupi E.T. koja je ostvarila veliki uspjeh devedesetih godina. Grupa ima novu pjevačicu koja će se pridružiti postojećoj postavi, a njihovi fanovi s nestrpljenjem očekuju nove pjesme.

Jedna od najpopularnijih domaćih dance grupa iz devedesetih, E.T., ima velika iznenađenja za svoje obožavatelje. Naime, nakon nekolicine promjena u postavi, grupa je angažirala novu talentiranu pjevačicu. Ova mlada akademska glumica iz Osijeka postat će šesta pjevačica legendarne grupe.

Uzbuđenje se povećalo kada su članovi grupe E.T. najavili da će uskoro objaviti nove pjesme. Ova velika najava dolazi uoči njihove Flashback turneje na kojoj su udružili snage s još dvije legendarnih grupa, Karma i Colonia.

Flashback turneja je započela s koncertom u Opatiji, gdje su grupama prisustvovali tisuće oduševljenih obožavatelja. Ivana Lovrić iz grupe Colonia opisuje atmosferu na koncertima kao “ludnicu” i daje do znanja da su ljudi bili oduševljeni njihovim nastupima.

Ova turneja je ostvarena zahvaljujući inicijativi grupe Colonia i njihove pjevačice Ivane Lovrić. Ona je predložila da se udruže s grupom Karma, ali je išla korak dalje i predložila suradnju i s grupom E.T. Ideja se pokazala uspješnom, a suradnici su oduševljeni novonastalom povezanošću između ove tri uspješne grupe.

Jedna od zanimljivosti je i promjena u postavi grupe E.T. Naime, umjesto Katarine Rautek, na turneji će nastupiti mlada Slavonka Meri Andraković. Meri je oduševljena prilikom da bude dio grupe E.T. i nada se da će se njihova nova glazba dobro prihvatiti kod publike.

Članovi grupa Karma, E.T. i Colonia su se međusobno povezali i razvili prijateljstvo tijekom priprema za turneju. Ivana Lovrić iz grupe Colonia ističe kako je ova suradnja spojila tri generacije žena i kako su zajedno uspješno funkcionirale.

Bez obzira na godine proizvodnje, dance hitovi poput onih koje izvode Karma, E.T. i Colonia, i dalje su vrlo popularni i omiljeni među publikom. Nenad Čirjak iz grupe Karma naglašava da pjesma pobjeđuje i da je to ono što je najbitnije u glazbi.

Ako želite doživjeti ovu nevjerojatnu kombinaciju uspješnih pjesama, nemojte propustiti Flashback turneju. Sigurno je da ćete uživati u dvosatnom glazbenom spektaklu i da će vam biti teško stajati mirno.

Za više informacija o novostima u glazbenom svijetu i drugim zanimljivostima, pratite emisiju IN magazin na Novoj TV.

Piše: Showbuzz

Related Article