Srpska pjevačica Seka Aleksić na Instagramu se često hvali obiteljskim trenucima, a sada je pokazala i kako izgleda spavaća soba njenog sina Jakova koji je nedavno krenuo u školu.

Srpska turbo-folk zvijezda Seka Aleksić na društvenim mrežama često s pratiteljima dijeli obiteljske trenutke koje proživljava sa svojim suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom.

Upravo sin Jakov prije nekoliko je dana slavio sedmi rođendan, a u rujnu je krenuo i u školu. A povodom tih događaja Seka je podijelila kako izgleda soba njenog prvašića.

Od ove godine prostor je upotpunio radni stol i sve potrebno što treba jednom školarcu.

Posebnu pozornost ukrala je i tapeta na zidu koja izgleda kao velika karta svijeta. A da je Jakov već zna i koristiti, pokazuje i snimka koju je pjevačica objavila na svom Instagram profilu.

Seka je jako posvećena majka, a majčinske obaveze ne padaju joj teško nakon što je godinama pokušavala postati majka. Pjevačica sada redovno uči sa svojim mezimcem, a kako sama priznaje, školske obaveze ne padaju teško, ni njoj, a ni Jakovu. Posebnu sreću donosi joj i mlađi sin Jovan s kojim je trudnoća pjevačici došla kao pravo iznenađenje nakon prve za koju se teško borila.

Piše: Showbuzz

Related Article