Yasmine Bleeth, ikona popularne serije “Baywatch”, nedavno je primećena u javnosti nakon duže pauze.

55-godišnja glumica je snimljena u retkom izlasku u Los Anđelesu, dok je obavljala neke poslove u društvu prijateljice.

Yasmine, koja je nekada bila jedna od najpoznatijih glumica, nosila je opušteni traper kombinezon i ružičastu majicu, a gotovo je bez trunke šminke na licu. Otkako je pre 20 godina okončala svoju glumačku karijeru, retko se pojavljuje u javnosti, za razliku od vremena kada je harizmom i lepotom očaravala gledaoce širom sveta u seriji “Baywatch”, zajedno sa Pamelom Anderson, Davidom Hasselhoffom i Carmen Electrom.

Njen trenutni izgled je daleko od onog koji smo navikli videti tokom devedesetih godina, a neki je čak ni ne prepoznaju na prvi pogled. Ali, ovo je samo spoljašnost koja može biti rezultat i burnog života kojeg je vodila tokom svoje slave.

Yasmine je tada bila prava ikona, glumeći spasiocu Caroline Holden u 72 epizode popularne serije. Međutim, njene lične borbe su bile dosta teške. Godine 2000. se suočila sa problemom zavisnosti od kokaina, zbog čega je otišla na rehabilitaciju.

Samo godinu dana kasnije je uhapšena jer je uhvaćena kako vozi središtem auto-puta u Michiganu, a u njenom automobilu je pronađen kokain. Pretraga njene hotelske sobe je otkrila i da je imala drogu i pribor za konzumaciju u znatnim količinama.

Uvek je bila otvorena o svojoj borbi sa zavisnošću i u jednom intervjuu za časopis “Glamour” iz 2003. godine je priznala da je to deo njenog života koji će uvek biti tu.

Tokom perioda rehabilitacije, Yasmine je upoznala svog supruga Paula Cerrita, sa kojim je proslavila 20. godišnjicu braka u avgustu. Pre nego što se udala, bila je povezivana sa poznatim ličnostima kao što su Matthew Perry iz serije “Prijatelji”, Steve Guttenberg iz filma “Policijska akademija” i njen kolega iz “Baywatcha” David Charvet.

Piše: Showbuzz

Related Article