Popularna srpska pjevačica Nataša Bekvalac nedavno je pozirala u jednom od svojih najseksepilnijih izdanja dosad. Dugom haljinom maslinaste boje istaknula je svoju besprijekornu figuru i poslala važnu poruku.

Haljina s dubokim dekolteom i otvorom kod trbuha bila je savršen izbor za ovaj izdanak. Natašin seksi dekolte izazvao je veliku pažnju, a isto tako nije mogao proći nezapaženo njezin trbuh koji je izgledao izuzetno zanosno.

Bekvalčeva je zanosna frizura s valovima upotpunila ovu seksi kombinaciju, dok je crnom olovkom naglasila svoje smeđe oči. U opisu objave na Instagramu, pjevačica je poslala snažnu poruku o ljubaznosti i borbi koju svi vodimo, a koja često ostaje nevidljiva.

Ova fotografija izazvala je oduševljenje među Natašinim obožavateljima, koji su je obasuli pozitivnim komentarima poput “divna”, “nikad nisi bolje izgledala” i “koliko si lijepa, talentirana i divna žena”.

Nataša Bekvalac je danas jedna od najpopularnijih pjevačica na domaćoj sceni, a njeni hitovi kao što su “Nikotin”, “Ponovo” i “Ja sam dobro” oduševljavaju publiku već godinama.

Pored glazbenih uspjeha, Bekvalčeva je privukla pažnju i svojom hrabrošću i snagom nakon što je 2018. godine javnost saznala za fizičko nasilje koje je doživjela od tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Nakon te traumatične situacije, Nataša se hrabro oporavljala i danas sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom.

Piše: Showbuzz

Related Article