Selena Gomez je sudjelovala na događanju Rare Impact Fund u Los Angelesu, koje je održano s ciljem prikupljanja sredstava za podršku mentalnom zdravlju mladih.

Poznata pjevačica i glumica Selena Gomez privukla je pažnju posjetitelja humanitarnog događaja svojom izvanrednom pojavom u dugoj elegantnoj haljini.

Ova dugacka srebrna haljina s cvijetnim ukrasom oko vrata naglasila je njenu vitku figuru na najbolji mogući način. Također je istaknula njene viseće srebrne naušnice, dok je kosu raspustila i lijevu stranu stavila iza uha.

Pred paparazzima se nasmijano pozirala i sama je prisustvovala ovom događaju.

Posljednjih godina, Selena Gomez je često tema medija i njenih obožavatelja. Nikada se nije sramila pokazivati svoje sitne nesavršenosti i otvoreno je razgovarala o tjelesnoj težini i svojim dijagnozama s kojima je morala živjeti. Dug period borila se s depresijom i anksioznošću, a neki lijekovi koje je uzimala ostavili su trag na njenom izgledu. Unatoč tome, ona i danas zasluženo nosi titulu omiljene slatkice koju je stekla još kao Disneyjeva zvijezda.

Prekid s Justinom Bieberom također je ostavio trag na Selenu, ali nakon duge borbe, ona je ponovno pronašla smisao u životu. Vratila se glumi i ponovno se pojavljuje u javnosti. Krajem prošle godine fotografirana je kako grli Justinovu suprugu Hailey Bieber, što je jasna potvrda da su se pomirile.

Selena i Justinova veza donijela je sreću, ali i probleme punih uspona i padova, zbog kojih su na kraju odlučili prekinuti. Nakon prekida, Selena je pokušavala pronaći utjehu u drugim muškarcima, ali njene veze nisu dugo trajale. Imala je kratku vezu s glazbenikom The Weekndom u 2017. godini, a zatim je morala proći kroz hitnu transplantaciju bubrega. Nakon toga je navodno bila u vezi s Niallom Horanom, Orlandom Bloomom i čak Chrisom Evansom, ali nijedna od ovih veza nije bila službeno potvrđena.

 

Piše: Showbuzz

Related Article