Sigurno ste čuli za Meryem Uzerli, koja je postala slavna u ulozi Hurem u popularnoj turskoj seriji “Sulejman Veličanstveni”. No, malo tko zna da Meryem ima i poznatu sestru koja je također uspješna u umjetnosti – Canan Uzerli.

Meryem Uzerli je jedna od najomiljenijih turskih glumica, ali njezina sestra Canan se odlučila za drugačiji put. Ona je talentirana jazz pjevačica koja nastupa s vlastitim bendom diljem Njemačke. Canan je starija od Meryem dva godine, ali unatoč svojoj uspješnosti, uvijek je bila u sjeni sestre.

Ova talentirana pjevačica ima više od 51 tisuću pratitelja na Instagramu, gdje često dijeli fotografije s nastupa i iz svog profesionalnog života. Također voli pokazivati slikovite trenutke iz svojeg djetinjstva i time raznježiti svoje fanove.

Canan živi u Njemačkoj, isto kao i Meryem, koja se povukla iz javnosti nakon uspjeha serije “Sulejman Veličanstveni”. Nakon zdravstvenih i psihičkih problema, Meryem danas živi samostalno s dvije kćeri – Larom i Lily Koi. Ipak, njezina sestra Canan i dalje nastavlja svoju uspješnu karijeru u glazbi.

Piše: Showbuzz

Related Article