Severina je na svom profilu na Instagramu podijelila niz prekrasnih fotografija s otočića Vrnika, na kojem je provela ljetni odmor.

Popularna pjevačica uživala je na Korčuli, točnije na otočiću Vrniku, a sada je svojim obožavateljima na Instagramu pokazala kako je bilo lijepo objavivši nekoliko fotografija s jedne od svojih omiljenih lokacija na otoku.

Severina je uz niz fotografija, među kojima je posebno istaknuta jedna na kojoj pozira ispred Crkve Gospe od Pohođenja, napisala “Crkva Gospe od Pohođenja | Vrnik“.

Na fotografijama se može vidjeti kako Severina pozira u bijeloj bluzi s velikim motivom čipke i kratkim traper hlačama koje ističu njene vitke i zanosne noge.

Obožavatelji su se oduševili fotografijama te su komentirali osvajajućim riječima poput “Ljepoti nikad kraja”, “Prelijepo”, “Bože, kako lijepo” i “Seve ljubavi”.

Pjevačica je nedavno objavila i jednu fotografiju na kojoj nježno grli svog sina Aleksandra. Budući da je sudskom odlukom zabranjeno da se na društvenim mrežama pokazuje dječakovo lice, Severina ga vješto sakriva na fotografijama. Ovog puta, podijelila je poseban trenutak sa sinom s njihovog odmora na Vrniku na Korčuli.

“Dugi topli zagrljaji su naša omiljena igra”, napisala je opisu fotografije koja je oduševila sve svojom srećom.

Pjevačica je također podijelila niz drugih fotografija na kojima se vidi kako se njima i sinu pridružila nećakinja Mia Popović sa svojim sinom, kao i njena prijateljica i suradnica Vedrana Vasić. Severina je također pozirala s lokalnim stanovništvom s kojim se zbližila tijekom svojih ljetovanja na otoku.Piše: Showbuzz

Related Article