Severina je nedavno održala posljednji koncert u Voloderu, koji je izazvao veliko oduševljenje među publikom. Snimka s tog nastupa prikazuje nevjerojatnu gestu koja je iznenadila čak i zaštitare.

Severina se susrela s mnoštvom fanova i djece koji su jedva čekali vidjeti svoju omiljenu pjevačicu.

Jednom trenutku, Severina nije mogla odoljeti pozivu najmlađih obožavatelja ispred pozornice. Spustila se s pozornice i prošetala linijom ispred nje, grleći djecu uz podršku svojih zaštitara.

Severina je zaustavljala se svakih nekoliko koraka kako bi zagrlila i pozdravila okupljenu djecu, koja su je sve vrijeme snimala svojim mobilnim telefonima. Bez obzira na to, Severina je s osmijehom na licu nastavila pjevati.

U tim trenucima, pjevačica je izgledala poput prave rock zvijezde koja se bez problema spusti među oduševljene fanove, a priznaje da bi se dobro snašla i bez pratnje zaštitara.

”Ljubi vas u čelo djevojka sa sela, Voloder! Hvala momci u crno, ali niste morali, jer volim ovu bliskost s publikom”, napisala je u opisu videa koji je podijelila na svojoj Facebook stranici.

Prijednost publike prema Severini, te njena ljubav prema fanovima često su vidljivi na njenim društvenim mrežama, gdje redovito dijeli atmosferu s nastupa kojima uživa.

Piše: Showbuzz

Related Article